Гостовање Медицинске школе из Ужица у Косјерићу

У уторак, 22.5.2018. године у 12:45 часова, на сцени Народне библиотеке Сретен Марић у Косјерићу приказана је представа Како сам поново постао нормалан у извођењу ученика Медицинске школе из Ужица. Представи су присуствовали ученици Техничке школе из Косјерића и ученици седмог и осмог разреда ОШ Мито Игумановић из Косјерића. Реализацију ове приредбе подржала је Титан цементара Косјерић.

Пре почетка представе в.д. директора Техничке школе у Косјерићу, Слађана Глигоријевић, поздравила је госте: Богданку Ђорђевић, директора Медицинске школе у Ужицу и Валентину Марковић-Златановић, проф. српског језика и књижевности у поменутој школи, и том приликом им уручила пригодне поклоне.

Публика је великим аплаузом поздравила глумце Драмског студија Медицинске школе. Изврсна сатира Слободана Селенића послужила је да се младима укаже на проблем алкохолизма. Комад је прожет хумором и јетком иронијом. Главни глумац остаје збуњен пред питањем шта је то нормалност и ко је заправо нормалан.

Новац од продатих улазница био је намењн у хуманитарне сврхе. Ова представа представља лепу сарадњу међуградских средњих школа.