Упис ученика у први разред

Упис ученика у први разред смерова Економски техничар и Електротехничар рачунара одржаће се у просториjaма школе у понедељак 3. јула и уторак 4. јула у времену од 8-15 часова.

Такође да напоменемо да слободних места у оба смера има, па молимо заинтересоване да се у горе наведеним терминима јаве у просторијама школе.

Обавештење за родитеље / друге законске заступнике ученика који уписују средњу школу

Портал Моја средња школа представља платформу која Вам омогућава да извршите електронске услуге у вези са пријемним испитом, завршним испитом и уписом у први разред средње школе за школску 2021/2022. годину, за школе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе, са изузетком музичких, балетских и специјалних школа.

На порталу Моја средња школа: https://mojasrednjaskola.gov.rs можете проверити све евидентиране податке за конкретног ученика, али и пронаћи све статистичке податке о основним и средњим школама, као и друге информације које могу помоћи у правилном одабиру будуће школе. Сходно Календару уписних активности, на дневном нивоу можете пратити главне актуелности.

Да бисте користили електронске услуге, потребно је да будете ауторизован корисник. Ауторизовани корисник може бити искључиво родитељ или други законски заступник који има одговарајућа права приступа до података о конкретном ученику, путем налога на Порталу Мој есДневник. Односно, уколико имате налог на порталу Мој есДневник или имате налог на Националном порталу за електронску идентификацију eID.gov.rs, којим приступате порталу Мој есДневник, омогућене су следеће електронске услуге:

  1. подношење електронске пријаве за полагање пријемних испита
  2. подношење приговора на резултате завршног испита
  3. подношење електронске листе жеља
  4. подношење електронске пријаве за упис у средњу школу

Налог на есДневнику можете добити од разредног старешине у основној школи, а налог на државном порталу за електронску идентификацију можете сами креирати регистровањем на eID.gov.rs.

Позивамо вас да, у складу са текућом епидемиолошком ситуацијом, а, пре свега, због здравља и безбедности, користите расположиве електронске услуге у вези са процедурама за упис у средњу школу. Свакако, све захтеве ћете моћи и на стари начин да поднесете, непосредно у школи.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавамо вас да је Влада Републике Србије објавила ванредно стање. У складу са тим од понедељка 16. марта нема наставе. У данима који су пред нама МПНТР ће пружити потребну помоћ да се настава на даљину организује, спроводи и прати на делотворан и ефикасан начин. О накнадним мерама које буду донете, бићете благовремено обавештени.

Конкурс ТИТАН Цементаре Косјерић ,,За мој Косјерић”

Техничка школа Косјерић један је од учесника деветог по реду конкурса ТИТАН Цементаре Косјерић ,,За мој Косјерић”. Пројекат наше школе ,,Физичком активношћу до здравља” оцењен је као један од најбољих. Свечана додела награда одржана је у четвртак 21. децембра 2023. године.

Настави са читањем “Конкурс ТИТАН Цементаре Косјерић ,,За мој Косјерић””

Наша школа као домаћин спорта

Ове године домаћин окружног такмичења у стоном тенису била је наша школа.

Поред ученика из наше школе и општине учествовали су и ученици из средњих и основних школа из Ужица, Бајине Баште, Прибоја, Ариља, Сјенице, Пожеге, Пријепоља, Нове Вароши и Чајетине

Настави са читањем “Наша школа као домаћин спорта”

Пласман на републичко такмичење из стрељаштва

Ученице наше школе оствариле су пласман на републичко такмичење из стрељаштва.


У екипном пласману су освојиле прво место, а екипу су чиниле Николина Сретенијевић, Анастасија Радошевић и Александра Миливојевић.
Појединачни пласман оствариле су Анастасија Радошевић, друго место и Николина Сретенијевић, треће место.

Настави са читањем “Пласман на републичко такмичење из стрељаштва”

Регионални такмичење средњошколаца у предузетничким вештинама “Пословни изазов”

Регионални такмичење средњошколаца у предузетничким вештинама одржано је у Чачку.
Учествовало је 22 тима што је 106 ученика из 26 средњих школа из Југозападне Србије.
Нашу школу су представљале ученице Марија Вукосављевић, Јелена Благојевић, Бојана Никитовић и Јована Велимировић.

Настави са читањем “Регионални такмичење средњошколаца у предузетничким вештинама “Пословни изазов””